Materialerne, kobber, tuja og tegl ældes smukt

Villa Qvistgaarden

Nybyggeri: Villa i Gilleleje
Den yderste husrække på Strandvejen i Gilleleje er karakteriseret ved, at næsten alle husene er orienteret med gavlen mod stranden.
Dette motiv var afgørende for vores udformning af den meget moderne og gennemdetaljerede villa, som vores bygherre ønskede at opføre.
Det var samtidig et krav, at huset skulle indrettes handicapvenligt.

Villaen er opført som to gavlhuse. Det ene er i filtset grundmur, det andet er beklædt med savskårne, falsede brædder i dansk tuja. Gavlhusene er forbundet af en mellembygning i n etage. Over mellembygningen er en stor tagterrasse.

I planen aflæses grundstrukturen klart, selvom planløsningen af hensyn til lyset og luftigheden er ganske åben.

Byggeår: Byggeår: 2000
Ingeniør: Lars Dines Jørgensen ApS

Brüel og Nørgaard · Langebækgårdvej 3 · 4772 Langebæk · telefon 20 87 68 60 · telefon 20 63 50 33 · tegnestuen@bruel.com